تیم سازندگاه کانی بوم به همراه استارتآپهای تحت حمایت و راهبری خود، عصر چهارشنبه ۷ مهر ۱۴۰۰ از پارک فناوری پردیس بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی کانی بوم، در ابتدای این بازدید، طی نشستی با حضور دکتر جباری پور، مدیرکل ترویج و توسعه خوشههای نوآوری پارک فناوری پردیس، ضمن خوشآمدگویی به میهمانان، گزارشی از وضعیت پارک فناوری پردیس، شرکتهای حاضر در آن، مهمترین پروژهها، دستاوردها و برنامههای آتی ارائه شد. در ادامه، جباری پور گفت: دنیا امروز در حال گذر از اقتصادهای صنعتی و قدیمی و حرکت به سمت اقتصاد دانشبنیان است. پیشران اقتصاد دانشبنیان هم شرکتهای نوپا، دانشمحور و استارتآپها هستند.
وی افزود: در پارک فناوری پردیس ایدههای برآمده از دانشگاهها حمایت میشوند و تا مرحله تولید و صادرات تحت حمایت قرار میگیرند. درحال حاضر ۹۰ شتابدهنده و فضای کار اشتراکی در پارک فناوری پردیس فعالیت میکنند. همچنین ۵۰ کارگزار خدمات تخصصی، ۱۳۷ استارتآپ مستقر در شعب، ۹۴ شرکت نوپا، ۵۴ شرکت استیجاری و ۱۵۵ شرکت تملیکی در این فضای علمی فعالیت میکنند.
مدیرکل ترویج و توسعه خوشههای نوآوری پارک فناوری پردیس با اشاره به اینکه این فضای علمی دارای مزایا و خدمات متنوعی است، اظهار داشت: شرکتها در وهله اول در پارک پذیرش شده و مستقر میشوند. پس از آن مورد نظارت و ارزیابی واحدهای فناور قرار میگیرند. در این پارک خدمات تخصصی کسبوکار در اختیار شرکتهای دانشبنیان قرار میگیرد. بازاریابی و تجارت فناوری، خدمات ملی و منطقهای و خدمات عمومی و شهری از دیگر مزیتهایی است که برای شرکتهای دانشبنان در نظر گرفته شده است.
جباری پور ادامه داد: مأموریت و هنر پارک فناوری پردیس این است که بتوانیم شرکتهای دانشبنیان را گسترش بدهیم. برای توسعه معادن کشور شتابدهندههای این حوزه باید گسترش یابند.
وی تاکید کرد: پارک فناوری پردیس این آمادگی را دارد که با سازندگاه کانی بوم فصل تازهای در زمینه همکاری استارتآپهای معدنی با این فضای علمی رقم بزند.
وی تصریح کرد: یکی از سیاستهای پارک این است که بخش معدن و صنایع وابسته توسعه یابد. برای این موضوع لازم است یک زیرساخت آزمایشگاهی در حوزه معدن توسعه بدهیم. آزمایشگاه نه به معنای تست، بلکه آزمایشگاهی که در حوزه ساخت فعالیت میکند و تمامی ابزارهای ساخت در آن وجود دارد.
حمایت کانی بوم از پنج استارتآپ معدنی در شش ماه فعالیت
در ادامه نشست اردلان علیشاهی، مدیرعامل سازندگاه کانی بوم، ضمن معرفی این سازندگاه گفت: کانی بوم به دنبال شناسایی و حمایت از کسبوکارهای نوآور دارای راهکارهای هوشمند در معادن و صنایع معدنی است؛ چراکه هوشمندسازی و فناوریهای دیجیتال باعث فعالسازی و افزایش سطح دسترسی به منابع و افزایش بهرهوری خواهند شد. کانی بوم از طریق به اشتراکگذاری اطلاعات، ایجاد بستر برای فعالیتهای همرسانی، توسعه بازار فناوریهای نوآورانه و فراهم نمودن آموزش، هدایت، منتورینگ و حمایت نقدی و غیرنقدی برای استارتآپها، زیرساختهای لازم برای توسعه دانش و فعالیتهای دانشبنیان معدنی را در این سازندگاه فراهم آورده است.
وی افزود: سازندگاه کانی بوم در مواجه با مسائل موجود در معادن و فرآیندهای معدنکاری، ضمن تمرکز بر چارهیابی برای چالشهای واقعی، به دنبال ایجاد کسبوکارهای نوآورانه برمبنای نیاز بازار است. از طرفی استارتآپهای این سازندگاه با بهکارگیری راهکارهای خلاقانه و هوشمند که در کانی بوم ارزیابی و اثبات شدهاند، میتوانند ریسک و هزینه توسعه فناوری در معادن را کاهش دهند.
علیشاهی با بیان اینکه در حال حاضر ۵ استارتآپ در حوزه هوشمندسازی معدن تحت حمایت و راهبری کانی بوم قرار دارند، گفت: هوش مصنوعی، اتوماسیون، پهپاد و رباتیک، کلان داده، واقعیت گسترده و بلاکچین زمینههای نوآوری در سازندگاه کانی بوم هستند.
وی تاکید کرد: از میان ۵ استارتآپ تحت حمایت سازندگاه کانی بوم، استارتآپ «ماین ایکس» و «زمین هوش» به مرحله تجاریسازی رسیدهاند.
شایان فناوران؛ پیشرو در تولید دستگاههای حفاری تونل و استخراج معادن زیرزمینی
تیم کانی بوم در ادامه بازدید از پارک فناوری پردیس، میهمان شرکت دانشبنیان معدنی «شایان» بودند. این شرکت تولیدکننده اولین دستگاه حفاری تونل و استخراج معادن زیرزمینی در خاورمیانه است. یکی از مهمترین مزیتهای رودهدر شایان قابلیت حفاری تونلها با اشکال و مقاطع مختلف است. راهبری از طریق پنل کنترل، جایگزین عالی برای روشهای دستی و سنتی در حفاری تونلهای مختلف از دیگر مزیتهای رودهدر شایان است.
کوآپ؛ فضای اشتراکی ارزشمند
پس از بازدید اعضای کانی بوم از چند شرکت دانشبنیان حوزه معدن، از کوآپ واقع در پارک فناوری پردیس نیز بازدید شد. کوآپ یک فضای کار اشتراکی است که هستههای فناور، شرکتهای نوپا، بازاریابها و… میتوانند از این فضا استفاده کنند. کوآپ به مخاطبان خود فضای برگزاری رویداد، اتاق جلسه، فضای لابی، اتاقهای B2B و… ارائه میکند تا بتوانند از آن به بهترین شکل برای پرورش ایدههای خود استفاده کنند.
I am am excited too with this question.